Reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven bij Google. De bruidsparen die een review hebben achtergelaten kan ik niet genoeg bedanken voor de lieve woorden.

‘Upclose & Personal’, Sophie heeft naar onze wensen geluisterd en met haar eigen unieke draai een prachtige reportage geschoten van onze bruiloft. Sfeervolle beelden waarvan gedeeltelijk op film geschoten. Ze weet de sfeer goed te pakken, zonder zelf te veel aanwezig te zijn.
Sophie heeft onze trouwdag op een geweldige manier vast gelegd; mooie foto’s met veel details. We kijken de foto’s nog vaak terug met veel plezier. Alle belangrijke momenten heeft ze gefotografeerd en iedereen heeft ze vastgelegd.
Sophie is een zeer professionele fotografe; van tevoren goed vragen naar onze wensen en eerst de locatie bekijken. Op de dag zelf merk je eigenlijk niet dat ze er is, ze ‘sluipt’ overal langs op zoek naar die lieve / leuke / bijzondere / grappige momenten. Dat maakt de foto’s ontzettend leuk.

Wij wilden geen ‘fotorapportage’, hier heeft ze goed op in gespeeld. We hebben een paar leuke foto’s van ons samen zonder de uitgebreide fotosessie.

Wij zijn erg te spreken over Sophie en haar geweldige foto’s. Mocht je een fotografe zoeken; zoek niet verder! Een van de beste fotografen die wij kennen!
Wij hebben een fantastische ervaring gehad met Sophie! Prachtige foto’s en een heel mooi trouwalbum ontvangen. Contact met haar verliep erg prettig. Echt een aanrader!
Wij hebben Sophie online gevonden. Na een gesprek bij ons thuis waar ze de tijd voor je neemt en alle vragen beantwoord heeft ze onze bruiloft gefotografeerd. Wij zijn heel erg blij met de foto’s! echt een aanrader!!
De stijl van Sophie’s werk sprak ons erg aan. Ze heeft een beeldige bruidsreportage van onze huwelijksdag gemaakt en heeft daarbij ongemerkt onze dierbare momenten op de gevoelige plaat weten vast te leggen. Nog regelmatig bladeren wij terug in het prachtige fotoalbum dat zij voor ons heeft samengesteld. De samenwerking (zowel voor- als na onze huwelijksdag) was ook heel erg prettig. Sophie’s Bruidsfotografie is een absolute aanrader!!!
Sophie is in alle opzichten een geweldige fotografe! Zij is zeer betrokken, luistert heel goed naar de wensen van het bruidspaar, is betrouwbaar en komt haar afspraken na. Zij is bereid iets extra’s te doen: zij bood aan om samen met ons vooraf naar de locatie te gaan om alvast onze wensen en ideeën in kaart te brengen. Ook hebben wij voorafgaand aan onze bruiloft een aantal malen telefonisch contact gehad. Niets is haar te veel. Op de dag zelf is het ons nauwelijks opgevallen dat Sophie aanwezig was. Zij noemt zichzelf een “ninja” en doet die naam eer aan! Het fotoboek dat zij voor ons heeft gemaakt is werkelijk een prachtige weergave van de dag. Sophie is in 1 woord: TOP!
Via google kwamen we bij Sophie uit voor het fotograferen op ons geregistreerd partnerschap. Bij het kennismakingsgesprek voelden we gelijk een klik. Ze was daar al heel openhartig en meedenkend. De foto’s zijn een mooie weergave van de dag en de emoties die daar vrijkwamen. Het boekje dat we kregen was ook erg leuk. We raden Sophie dan ook zeker aan, vanwege haar kwaliteiten als fotograaf, professionaliteit en vriendelijke karakter.
Onze ervaring met Sophie is dat een waardevolle tastbare herinnering heeft gemaakt van onze trouwdag. In verband met onze lengte twijfelde we in eerste instantie, maar dat was direct opgelost door een opklapbaar krukje 😉 Ik kan met veel trots een prachtig album laten zien.
In een woord betoverd! Sophie heeft onze trouwdag (10-09-2021) op een persoonlijke en unieke wijze vastgelegd. De fotoshoot was ongedwongen, rustig, ontspannen en met een lach. Sophie was heel subtiel aanwezig dat je als bruidspaar niet eens door hebt dat er foto’s gemaakt worden. Echt geweldig. Onze dag met Sophie als bruidsfotografie was werkelijk eentje om nooit meer te vergeten. Ze is een gezellige, professionele en super creatieve fotograaf.
We zijn super blij met het werk van Sophie. We kijken graag naar ons album en gelijkertijd beleven we onze trouwdag opnieuw. Een professionele en vriendelijke fotograaf die goede kwaliteit levert.
Frank & Alicia van Keulen
Per toeval zijn we Sophie tegengekomen via Google. Zij heeft onze bruiloft in september vastgelegd en we zijn hier ontzettend blij mee. De foto´s zijn erg mooi geworden! De foto´s zijn ontzettend spontaan, Sophie kan ontzettend goed inschatten welke momenten waardevol zijn. Naast dat de foto´s heel mooi zijn is Sophie ook erg aardig en is ze een fijn iemand om op je bruiloft erbij te hebben.
We zijn erg blij met onze foto’s! De foto’s geven de sfeer en de stemming van de dag erg goed weer. Daarnaast is Sophie heel vriendelijk en leuk om mee te werken. Wij kunnen Sophie van harte aanbevelen!
Echt heel leuk om zulke mooi foto’s van zo’n bijzondere dag te hebben, dankzij Sophie. Ze heeft precies de sfeer kunnen vangen, en was precies op de juiste momenten daar, met oog voor mooi licht en details (en zonder daarin op de voorgrond te treden of af te leiden).

Van begin tot eind was het een positieve ervaring: de kennismaking was relaxed, op de dag zelf en ook de foto’s en het album achteraf. Ik kan Sophie enorm aanraden als trouwfotograaf!
Wij zijn ontzettend blij dat Sophie onze bruiloft heeft gefotografeerd! Het is heel prettig om met haar te werken en ze denkt goed mee over alles. Ook bereidt ze zich goed voor, bij ons door een bezoek aan de locatie van tevoren. De foto’s die ze bij ons gemaakt heeft zijn spontaan en geven een hele goede sfeerimpressie van de dag. Het album is prachtig geworden! Daarnaast is Sophie zelf heel aardig. Wij zouden haar zeker aanraden!
Wij zijn per toeval bij Sophie terecht gekomen, maar het is een schot in de roos gebleken. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Vanaf de voorbereiding tot na de bruiloft en alles er tussenin, Sophie heeft zich met volle overgave ingezet. De herinnering aan onze bruiloft heeft zij heel spontaan en op de manier zoals wij de dag hebben beleefd weten vast te leggen. Dit alles zonder dat je haar aanwezigheid opmerkt.
Door de foto’s van Sophie de Kort hebben we een prachtig trouwalbum. Het zijn niet alleen mooie herinneringen in een album, maar ze heeft ook de sfeer en emotie weten vast te leggen, die we elke keer opnieuw beleven als we door ons trouwalbum bladeren.
Ze heeft een fijn gevoel voor het -niet geposeerd- vastleggen van mooie momenten en gebeurtenissen, waarvan ik mij als bruid niet bewust was. Daardoor zijn de foto’s vol eerlijke emoties en komt de reportage heel natuurlijk over.
Ze was overal, zonder haar te hoeven vragen om op een specifiek moment ergens bij te zijn zodat dat kon worden vastgelegd. Ook de momenten waarop ik als bruid niet aanwezig was, kan ik door de foto’s van Sophie beleven alsof ik er zelf onderdeel van was.
Door het prachtige eindresultaat werd mijn zusje enthousiast… Sophie heeft een paar weken geleden ook de bruiloft van mijn zusje en haar man gefotografeerd!
Sophie, nogmaals onzettend bedankt voor de prachtige reportage!
Sophie heeft een prachtige bruidsreportage voor ons gemaakt. Ze fotografeert onopvallend, waardoor de foto’s ongedwongen en ontspannen zijn. Het resultaat is een prachtig album dat een volledig beeld geeft van de dag. De belangrijke momenten, maar vooral ook de subtiele en niet minder belangrijke detail.
Wij hebben een geweldige bruiloft gehad en met dank aan Sophie is dit ook super mooi vastgelegd. Eigenlijk merk je niet dat ze er is waardoor het hele spontane foto’s zijn geworden. Ze legt de sfeer op een heel pure manier vast en weet op het juiste moment op de juiste plek te zijn.
Daarnaast luistert ze heel goed naar je wensen en doet ze er alles aan om jouw dag op z’n mooist vast te leggen. Ze heeft ook een hele fijne en rustige persoonlijkheid. Aanrader!
Afgelopen zomer zijn wij getrouwd en Sophie heeft daarvoor onze foto’s gemaakt. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Heel veel mooie foto’s. Sophie is erg prettig om mee te werken. We hebben voor de bruiloft een paar keer afgesproken, een keer om kennis te maken en een keer om samen te locatie te bekijken. We kunnen haar zeker aanraden!
Ik ben heel blij met Sophie als onze bruidsfotograaf! De foto’s die ze maakt met haar analoge camera zijn waanzinnig mooi! Het licht dat met die camera kan worden vastgelegd is niet te evenaren. Daarnaast heeft Sophie een geheel eigen stijl in fotografie, waardoor ze geen 13-in-een-dozijn-bruidsfotografe is, en weet ze de juiste momenten op zo’n dag vast te leggen. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Nadat wij besloten hadden om toch een professionele fotograaf in te huren, vonden wij de site van Sophie. Tijdens een kennismakingsgesprek kregen wij al heel snel een goed gevoel. Sophie begreep onze wensen en speelde hier ook direct goed op in. Zo houden wij er niet zo van om uitgebreid te poseren voor een foto en Sophie begreep goed wat wij bedoelden.
Het resultaat was in één woord GEWELDIG! Wij hebben nu naast onze mooie herinneringen een prachtig album waarin de hele dag vanaf het ouderlijk huis tot en met de feestavond op een spontane manier is weergegeven met ongedwongen, prachtige beelden waarvan wij zelf niet in de gaten hebben gehad dat deze geschoten waren.
ook tijdens het samenstellen van het album nam Sophie alle tijd voor ons en werd het album pas definitief gedrukt op het moment dat wij helemaal tevreden waren.
Wij bevelen Sophie dan ook van harte aan!

Marike en Edwin
Sophie maakt gewoon bijzonder mooie foto’s. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Wij hebben Sophie online gevonden, en vanaf het eerste contact was de ervaring fantastisch. Ze was ontzettend behulpzaam, en heeft ons royaal geholpen met het vinden van mooie locaties voor foto’s. Op de dag zelf voelde alles natuurlijk en comfortabel, en naast prachtige foto’s hielp Sophie ook om een mooie sfeer te creëren.

Wij zijn dolblij met onze ervaring en hoe mooi onze bruiloft is vastgelegd.
Sophie heeft onze bruiloft uitstekend gefotografeerd. Ze is uniek in haar fotografie, maakt de foto’s die dierbaar zijn en die niemand ziet op de dag zelf. Maar dat maakt het juist fantastisch om het terug te zien. Ons foto-album is geweldig, elke foto is een prachtig exemplaar.

Op de dag zelf heb ik haar amper gezien, maar schijnbaar was ze overal en nergens. Je wilt niet iemand die continu in de weg staat en je wijst waar je moet staan of hoe je moet doen. Zij zorgt dat jij er op je best / natuurlijk uitziet, zonder dat jij het doorhebt.

Sophie heeft oog voor detail, is heel precies, weet leuke shots te maken. Wil je onvergetelijke foto’s, van iemand die creatief is, kies dan Sophie. Ik raad haar aan iedereen aan!
Onze mooie dag is prachtig vastgelegd door Sophie. Sophie is een professionele fotograaf die vooraf veel tijd heeft gestoken in het bespreken van onze wensen en bekijken van de trouwlocatie. Ze was de hele dag op een prettige en rustige manier aanwezig. Toen we de foto’s voor het eerst zagen waren we steeds verrast over de spontane en onverwachte foto’s die Sophie ongemerkt had gemaakt. We zijn heel blij met deze mooie foto’s als herinnering.