Informatie

Mijn naam is Sophie de Kort. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de fotoacademie van Amsterdam en sinds 2012 ben ik werkzaam als trouwfotograaf. Inmiddels heb ik ruim 80 bruiloften vastgelegd maar dit betekend zeker niet dat het voorspellend of eentonig wordt, integendeel! Elke bruiloft is uniek en ontroerend en bij elke bruiloft leef ik er met veel enthousiasme naartoe.


Kennismaking

Ter kennismaking kom ik bij jullie langs of we kunnen afspreken op de trouwlocatie. Bij de kennismaking neem ik een aantal voorbeeld albums mee zodat jullie een completer beeld krijgen. De voorbeeld albums bestaan uit bruiloften die zijn geschoten van het aankleden tot en met het feest. Deze kennismaking is om een beeld te krijgen van de bruiloft en de wensen daaromheen en zodat jullie een beter beeld krijgen van mijn werkwijze. Hiernaast is het om te kijken of er een klik bestaat, een bruiloft is zeer persoonlijk en intiem dus het is belangrijk dat we ons er allen goed over voelen dat ik aanwezig zou zijn op de bruiloft. Na deze tijd kunnen jullie rustig de tijd nemen om een beslissing te nemen. De datum markeer ik in mijn agenda maar hier zitten geen verplichtingen of een tijdslimiet aan vast.

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft werk ik zo onopvallend mogelijk. Het zijn die spontane en verrassende momenten die een bruiloft zo leuk maken en om dat vast te leggen is het belangrijk dat jullie en de gasten zo weinig mogelijk merken van mijn aanwezigheid.

De trouwreportage is ervoor bedoeld om de bruiloft achteraf zo levendig mogelijk terug te kunnen halen. De bruiloft en de sfeer zijn hiervoor van het grootste belang en niet de fotograaf die alles vastlegt. Op sommige momenten zal ik er niet aan ontkomen om opvallend aanwezig te zijn (denk aan de ringen en het tekenen). Verder zal ik zo onzichtbaar mogelijk te werk gaan.

Bij reviews van eerdere bruidsparen kunnen jullie lezen hoe zij mijn aanwezigheid hebben ervaren.Hele dag fotograferen

Bij tarieven staat ‘hele dag fotograferen’ aangegeven bij de pakketten. Wanneer ik aanwezig ben van het aankleden tot en met het feest dan kom ik over het algemeen ongeveer een uur nadat de visagist/haar stylist is begonnen. Bij het feest pak ik ongeveer het eerste uur mee totdat ik aanvoel dat ik een mooie sfeerimpressie heb van de avond. Alles is uiteraard in overleg en ik zorg voor een compleet beeld van de dag.

Veiligheid

Om de veiligheid van jullie trouwreportage te vergroten zijn er een aantal maatregelen die ik tref.

  • Mocht mijn camera het om wat voor reden dan ook begeven tijdens de bruiloft dan heb ik een reserve camera mee.
  • Ik neem voldoende batterijen mee die regelmatig worden vervangen.
  • De kaartjes waar de foto’s op worden geschoten gebruik ik veel en ook deze worden met zekere regelmaat vervangen.
  • De onbewerkte trouwreportage sla ik dubbel op, mocht er een externe schijf kapot gaan dan heeft dit geen invloed op jullie trouwreportage.

.


Aankleden voor de bruiloft

Social Media

De trouwreportage die ik aanlever is jullie trouwreportage en deze mogen jullie delen met wie en waar jullie willen. Ter bescherming van jullie foto’s maak ik zelf geen gebruik van social media.

Op mijn website plaats ik wel foto’s maar dit doe ik niet zonder jullie goedkeuring. De foto’s die op de website worden geplaatst zijn beschermd en kunnen niet van de website gesleept worden.

Voorwaarden

Een bruiloft is zeer persoonlijk. Wanneer ik jullie bruiloft kom vastleggen vertrouwen jullie erop dat de bruiloft zoals besproken wordt vastgelegd. De afspreken die we maken zijn gebaseerd op vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Om deze reden werk ik niet met voorwaarden. Op deze pagina kunnen jullie mijn werkwijze terug vinden en dat volstaat voor mij als voorwaarden. Vooraf ontvangen jullie een offerte welke blijvend is, mochten de tarieven op mijn website worden aangepast dan is de prijs in de offerte van toepassing. Buitenland

Voor een bruiloft in het buitenland gelden dezelfde tarieven als op de tarieven pagina. De reiskosten en een overnachting worden bij de gebruikelijke tarieven gerekend.